moc.s1519090370eirts1519090370udni-1519090370ha@of1519090370ni1519090370

+45 75 57 70 00

Nyt skæreanlæg sender AH Industries i front

Kommentarer lukket til Nyt skæreanlæg sender AH Industries i front Corporate, Top News

Vores skærecenter i Ribe er blevet udvidet nyt stort anlæg

Vi har investeret i et nyt Zinser plasmaskæreanlæg. Det bearbejder plademateriale på 3 x 12 meter med en pladetykkelse op til 80 mm i sort stål samt 45 mm i rustfri stål og aluminium.

AH Industries vælger at investere, fordi vi mener, at det giver flere muligheder. Men det er også på baggrund af øgede kundekrav – vi oplever, at markedet forandrer sig, forklarer Anders Ritz, der er area sales manager for AH Industries Manufacturing Solutions.

Skærpning i samme arbejdsgang

Anlægget skal supplere virksomhedens tre øvrige flammeskæreanlæg – alle af mærket Zinser, hvor man håndterer emner på 5×12 meter og op til 450 mm i pladetykkelse. Der er dog én væsentlig forskel på det nye skæreanlæg og de tre resterende.

Vores bearbejdningsgrad bliver større i og med, at vi på det nye skæreanlæg også kan skærpe emnerne, inden de sendes til kunden, siger Jørgen Nielsen, der er ansvarlig for intern salg og sagsbehandling.

Skæreanlægget er i stand til at skærpe stort set alle emneformer med et ”flot og rent snit”. Opgaveteknisk står vi nu meget bedre rustet i forhold til især svejseskærpning, som kunder i stigende grad ønsker, vi udfører for dem. For andre kunder vil kvaliteten af skærpningen i sig selv være nok til, at en ellers efterfølgende maskinbearbejdning ikke skal udføres – vi kan nu gøre emnerne færdige i en arbejdsgang, uddyber han.

Mere end 40 års historie

Jørgen Nielsen og Anders Ritz udgør den duo, der skal udbrede kendskabet til vores skærecenter i Ribe. Historien går mere end 40 år tilbage og udspringer af det daværende Danskær i Rødekro.

I 2014 rykkede AH Industries aktiviteterne til Ribe, hvor man i forvejen havde en maskinfabrik. Skærecentret blev der indrettet i en nyopført hal, hvor produktionsflowet kunne optimeres, og samtidig er der mulighed for videre udvidelse.

På skæresiden har vi traditionelt set hentet vores faste kunder i vind-, offshore- og marineindustrierne, men med det nye skæreanlæg har vi lavet en væsentlig udvidelse, som skal hjælpe med til at skaffe ordrer fra nye kunder og nye kundesegmenter.

Der er ikke ret mange der kan håndtere så mange forskellige pladestørrelser og ståltyper, og har så gode kontakter til stålmarkedet, så de kan reagere så hurtigt, som os. En gennemløbsmængde på 250 tons stål om ugen vidner om, at AH Industries er et af de store danske skærecentre, udtaler Jørgen Nielsen.

Skarpere profil

Samtidig vil AH Industries bruge investeringen til at komme i offensiven og øge kendskabet til virksomhedens skærecenter.

Vi vil opsøge nuværende og potentielle skærekunder i hele Danmark, og profilere os selv på den faglighed og kvalitetssikring, samt reaktionsevne og leveringssikkerhed, som er af afgørende betydning for vores kunder, pointerer Anders Ritz.

AHI_CutCentre

Udover skæreopgaver kan vi også færdigbearbejde emner, fortsætter Anders Ritz og henviser til den omfattende maskinpark med blandt andet dreje- og fræsecentre, som AH Industries har i Ribe.

Om det er en ren skæreopgave, en kombineret skære- og bearbejdningsopgave, et projekt fra tegning til færdigt emne, eller det er en komplet supply-chain-løsning kunden ønsker, så er vi klar på opgaven, slutter han.

Comments are closed.