moc.s1521558618eirts1521558618udni-1521558618ha@of1521558618ni1521558618

+45 75 57 70 00

AH Industries har solgt sin ikke-kerneforretning Site Solutions

Kommentarer lukket til AH Industries har solgt sin ikke-kerneforretning Site Solutions Corporate

Vejle, december 08, 2017  – AH Industries A/S har som en del af den igangværende strukturelle omorganisering i virksomheden solgt sin ikke-kerneforretning Site Solutions til Eltronic A / S.

Dette trin vil gøre det muligt for AH Industries at intensivere fokusset på sin kerneforretning som er at være en førende leverandør af maskin- og montageydelser til vindkraft, mineraler og cementindustrier med et produktionsfodaftryk i Danmark og Kina.

Lothar Schaefer administrerende direktør for AH Industries udtaler: “I Eltronic har vi fundet den rigtige match for Site Solutions. Den nye organisation giver et stærkt fundament for specialudstyr til vindindustrien. Dette vil give os mulighed for at fokusere på vores kerneforretning og kompetencer inden for bearbejdning og montage. ”

AH Industries fortsætter med at operere i to forretningsområder. I sit største forretningsområde producerer virksomheden stålkomponenter og stålmoduler til onshore og ofshore vindmøller. Til dette segment er virksomhedens primære kernekompetence højpræcisions bearbejdning og supply chain management. Det andet forretningsområde er indkøb til og montage af specialmaskiner til cement- og mineralsektoren.

 

Comments are closed.