+45 75 57 70 00

MS_2-1

Maskinbearbejdning er hjertet i alt, hvad vi gør. Du kan altid stole på vores erfaring og håndværksmæssige kunnen, når du skal i gang med et nyt projekt.

Økonomiske løsninger

Vi arbejder ofte tæt sammen med vores kunders udviklingsingeniører om at finde de mest økonomiske produktionsformer. På den måde kan vi altid udpege de bedste løsninger på de udfordringer, vi står over for.

Størst og mindst

Vi bearbejder emner fra nogle få hundrede gram op til 90 tons – og i dimensioner fra 70 mm til 7 meter.

Præcision er en æressag

Vi arbejder altid efter de mest stringente design- og tolerancekrav, vores kunder stiller op for os. Vi kan arbejde med tolerancer helt ned til (og under) 0,05 mm – selv ved emner, der er 7 meter lange.

Standarder, certifikater og godkendelser

Vi producerer efter principperne i LEAN og 5S og alle relevante ISO-standarder. Vi udfører FAI, PPAP og FMEA-målinger for de fleste af vores kunder. Du kan læse mere om vores kvalitetsprogram her >>.

Fuld dokumentation og sporbarhed

Vores kunder kræver som regel fuld dokumentation og sporbarhed. Derfor anvender vores specialister altid den seneste teknologi inden for stationær eller bærbar CMM 3D laser-tracking (GPS).

Lang referenceliste

Nationale eller globale, små eller store, OEMS (tier 1 eller 2) – vores kunder kommer fra stort set alle tænkelige industriområder.

Se vores referenceliste her.

Fuld PLC

Vi har kapaciteten til at følge et produkt hele vejen fra prototype til serieproduktion og videre til reservedel. Når det gælder serieproduktion, kan vi producere små eller store serier, alt afhængigt af vores kunders behov.

Global tilstedeværelse og produktionsovervågning

Vi råder over vores egne produktionsfaciliteter i Danmark og Kina med et ensrettet setup for så vidt angår kapacitet, kvalitetssystemer og ledelse. Dertil råder vi over et verdensdækkende netværk af leverandører og partnere.

Comments are closed.