+45 75 57 70 00

AH_AboutUs_01

AH Industries er kendt verden over for kvalitetsprodukter til vindindustrien, cement- og mineralindustrien, offshore-industrien og maskinindustrien.

Vi fremstiller svejste, støbte og flammeskårede komponenter og tager os af alt lige fra prototyper til indkøb, fremstilling og logistik.

Samarbejde gennem hele værdikæden

AH Industries består af to uafhængige forretningsenheder: Manufacturing Solutions og Industrial Solutions.

Som kunde hos os vil du opleve, at samarbejdet mellem vores tre forretningsenheder foregår problemfrit og smidigt, og at vi altid lægger os i selen for at levere den løsning, du behøver.

Vi følger kunden

Vi er meget mere end bare en metalforarbejdende virksomhed – vi opfatter os selv som vores kunders nærmeste samarbejdspartner. Derfor er vi også en global virksomhed med tilstedeværelse på mange af vores hovedmarkeder, så vi hele tiden kan følge udviklingen i markedet så tæt som muligt. Vi går ofte ind i langvarige partnerskaber med vores kunder, hvor alle får det optimale udbytte af samarbejdet.

Vi forbedrer din konkurrenceevne

Vi er eksperter i stål og metalkomponenter, og vi ved, hvor vores kunder kan opnå store fordele gennem hele værdikæden. Det er vores mission at forbedre vores kunders konkurrenceevne, og det gør vi ved at være kundernes foretrukne leverandør og ved at forbedre hver eneste delproces – hele vejen fra ide til færdigt produkt.

AH_AboutUs_03

Vind, cement og meget andet

AH Industries har været en vigtig del af vindbranchen siden midt-firserne. I dag har hver tiende vindmølle verden over en eller flere komponenter fra AH Industries, og vores Value Engineers arbejder konstant på at udvikle produktionsforbedringer og bedre cost-out for alle store vindmølleproducenter i verden.

Vi har også været dybt involveret i mange af de forandringer, der er sket i cementindustrien. Vores Industrial Solutions leverer avancerede løsninger til cementindustrien, til mineindustrien og anden sværindustri i hele verden.

AH_AboutUs_02

 

Udfordringer – ja, tak

I det hele taget trives vi med udfordringer af alle slags, uanset om det drejer sig om produktion af små eller store komponenter, transportudstyr, udvikling af værktøjer eller komplicerede montageprojekter.

Vi er her også i morgen

AH Industries er en finansielt stærk partner og har et solidt ejerskab i ryggen – foruden selvfølgelig alt det mest moderne produktionsudstyr på markedet.

Stærkt ejerskab

AH Industries A/S er 100% privat ejet.

Comments are closed.