+45 75 57 70 00

MS_2-2

AH Industries råder over skærecentre i både Danmark og Kina, hvor vi tilbyder flamme- og plasmaskæreydelser, enten som del af større projekter eller som individuelle opgaver.

Vores flammeskærecentre bygger på årelang erfaring og på en tradition for nære kunderelationer. Vi betjener kunder inden for mange forskellige brancher, såsom marine, offshore, industri og mange flere.

Flammeskæring og skærpning på højeste niveau

Vi kan foretage flamme- og plasmaskæring på komponenter af forskellige størrelser og stålkvaliteter og i tykkelser op til 450 mm. Vi tilbyder også efterbehandling som afgratning, rensning, affasning og hærdning.

Vi producerer efter DIN/ISO 9013 og har en TÜV- godkendelse til restamping.

Se yderligere tekniske data herunder.

Hurtige svar og kvik levering

Vi sætter en ære i altid at give vores kunder et hurtigt svar – for eksempel når de mangler en vital komponent til en offshore-installation eller når industrivirksomhederne skal bruge komponenter til deres produktion i en fart. Vi råder over vores eget råvarelager, så vi altid kan levere hurtigt.

Løsninger til din supply chain

Vi tilbyder også værdiskabende ydelser som svejsning, overfladebehandling, projektledelse, logistik – og du behøver kun én indkøbsordre til ét projekt hos os.

Vi kan rådgive dig, så vi finder den bedste og mest optimale måde at skære dine emner, uanset hvor stor produktionsserien må være. Vi har masser af erfaring og kan tage os af det hele lige fra fra indkøb til levering. Vi kan også tilbyde konsignationslager, hvis du gerne vil gøre din produktion endnu mere fleksibel og effektiv.

Tekniske data:

  • Vi skærer alle materialetyper, også rustfrit stål, aluminiumslegeringer og stål med høj trækstyrke
  • Vi råder over tre skæreborde, hvor vi kan håndtere plader fra 3000 X 7600 mm op til 5000 X 12000 mm med ideel skæretykkelse fra 10 til 450 mm
  • Vi råder over 1 plasmaskærer med maksimal pladedimension på 3000 X 12000 med ideel skæretykkelse fra 4 – 25 mm
  • Vi tilbyder maksimal løftekapacitet hos os på 32 tons
  • Vi producerer efter DIN/ISO 9013 og er TÜV- godkendt til restamping af materialer  3.1 (3.2 varetager vi i samarbejde med godkendte partnere)

Comments are closed.