+45 75 57 70 00

MS_2-0a

En international producent af forarbejdede stål- og metalkomponenter

AH Industries Manufacturing Solutions udfører alle former for præcisionsforarbejdning af metal- og stålkomponenter, som regel i mindre serier, hvor vores håndværksmæssige kunnen og erfaring kommer til sin ret.

Vi drejer, fræser, skærer og borer i vores fabrikker i Danmark og Kina, hvor vores store kapacitet gør det muligt for os at håndtere krævende projekter for nogle af de største industrielle virksomheder i verden.

MS_2-1a

Knowhow og teknologi

Vi anvender det sidste nye inden for CNC, laser og 3D CAD/CAM og kombinerer det med lang erfaring, dedikation og metoder, som vi henter fra LEAN og Automotive. Vi forstår din forsyningskæde og dine produkters livscyklus – og dermed kan vi forøge værdien af dine processer hele vejen fra design til leverance.

Vores dokumentation er din garanti

Vi udfører FAI, PPAP og FMEA-målinger efter vores kunders foreskrifter, så alle analyser, sporbarhed og dokumentation altid er i perfekt orden. Dette omfatter også en lang række destruktive eller ikke-destruktive testmetoder.

Vores specialister anvender al den nyeste teknologi inden for bærbar og stationær CMM 3D laser-tracking for GPS-måling.

Hvem gør vi det for?

Vi har indgået strategiske partnerskaber med svejsespecialister og støberier, så vi kan tilbyde en komplet palet af maskinbearbejdningstjenester. Vi arbejder både for lokale og globale OEM-kunder,  Tier 1 eller Tier 2 leverandører og uafhængige leverandører af ydelser og tjenester.

Vi forarbejder emner for industrier inden for:

Comments are closed.