+45 75 57 70 00

Vores services er skræddersyet til dine behov

Vores primære rolle er at levere maskinbearbejningsydelser til vores kunder. Men vi kan meget mere end det. Vi tilbyder også en lang række ydelser, der kan gøre din forsyningskæde hurtigere og mere konkurrencedygtig. Vi kan håndtere alle delprocesser i forsyningskæden, lige fra produktudvikling til bearbejdning, logistik og meget andet.

Vi tilbyder udvalgte services som f. eks. designsupport, sourcing, dokumentation og montage. Vores mål er at blive din foretrukne leverandør, og det bliver vi kun, hvis vi kan bidrage til at øge din konkurrenceevne. Illustrationen her viser, hvor vi kan tilbyde værdiskabende ydelser i forsyningskæden.

Projektledelse

Fordi vi er vant til at levere løsninger inden for maskinbearbejdede metalkomponenter, har vi også erfaringen og kompetencen til at håndtere hele forsyningskæden for dig. Nogle af vores kunder foretrækker at håndtere delprocesserne selv, mens andre overlader centrale processer i værdikæden til os. Vi kan imødekomme alle jeres behov, både som leverandør og som eksperter i forsyningskædeprocesser.

Fordele for dig:

One-stop-shop
Overlad tidskrævende delprocesser til vores eksperter

Kvalitetssikring

HSEQ – vores kunders øjne og ører
Hos AH Industries er det vores HSEQ-afdeling, der har ansvaret for at forbedre og dokumentere alle delprocesser – og altid baseret på empiriske data.

Alle relevante certificeringer
Vi er certificeret efter ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001, og vi overvåger alle projekter nøje efter vores etablerede kvalitetssystemer. Det samme gælder naturligvis for vores underleverandører.

Vores kvalitetsprogram er din garanti for, at vi altid leverer markedets bedste resultater. Vi arbejder tæt sammen både i teams og sammen med vores kunder, så vi løbende kan forbedre vores kvalitet og vores serviceniveau.

Udvikling

Vi kan assistere ved produktudvikling og hjælpe med til at gøre ideer til virkelighed.

Vi har mange års erfaring med produktudvikling og råder også over et fleksibelt produktionssetup, der kan træde til med viden og erfaring i de forskellige faser af produktudviklingen, lige fra prototyper til serieproduktion.

Vi kan tilføre værdi til alle faser i produktets livscyklus, så jeres time-to-market bliver så kort som muligt.

Designsupport

Vi kan hjælpe med at optimere produktdesigns til produktion. Vores Value Engineers bistår med produktforbedringer i både nye og eksisterende produktdesigns. Når I sparrer med vores eksperter, opnår vi sammen et bedre cost-out på jeres produktdesign.

Sourcing

Vi sourcer store mængder støbejernsemner og pladestål i mange forskellige kvaliteter gennem et netværk af udvalgte leverandører verden over. Gennem store indkøb og tæt samarbejde sikrer vi den bedste tilgængelighed, hurtig levering, finmasket kvalitetskontrol og konkurrencedygtige priser, alt sammen noget, der gør dig mere konkurrencedygtig.

Maskinbearbejdning

Maskinbearbejdning er hjertet i alt, hvad vi gør hos AH Industries. Vi udfører præcisionsforarbejdning af metal- og stålemner baseret på mange års erfaring og håndværksmæssig kunnen.

Vi fræser, drejer, borer og skærer i både Danmark og Kina, og vores store produktionskapacitet gør det muligt for os at håndtere selv meget krævende projekter for industrikunder i hele verden.

Vi råder over en stor og moderne maskinpark, hvor vi kan håndtere emner lige fra nogle få hundrede gram og op til 90 tons – og i længder op til 7 meter.

Overfladebehandling

Vi tilbyder et stort udvalg af overfladebehandlinger gennem vores netværk af udvalgte underleverandører eller inhouse. Eksempelvis tilbyder vi metallisering, elektrogalvanisering og maling – og meget mere. Vi har et stærkt netværk af leverandører i hele verden, så vi kan holde transporttider og transportomkostninger på et minimum.

Montage

Vi råder over kapacitet, ressourcer og erfaring i både Danmark og Kina til at udføre montage af større og mindre komponenter.

Vi monterer både enkle og komplekse moduler, lige fra de helt små og op til 90 tons (og mere). Vi tilbyder også rengøring, inspektion og test af monterede komponenter.

Dokumentation

Vi anvender den sidste nye teknologi til at sikre præcisionen i de emner, vi arbejder med, og vi tilbyder enhver tænkelig form for måling og kontrol.Vi anvender f. eks. CMM 3D laser-tracking til GPS-måling.

Vi udfører FAI, PPAP og FMEA-måling og verifikationsprocedurer efter vores kunders ønsker, inklusive diverse destruktive og ikke-destruktive testmetoder.

Vores dokumentation er din garanti.

Logistik

Vi tilbyder en lang række logistikløsninger, der altid kan leve op til kundernes ønsker. Dette omfatter bl.a. råvarelager og opmagasinering af færdige produkter – løsninger, der er skræddersyet til at give kortere lead-times.

Vi tilbyder også pakning, emballering, konsignationslager og EDI-pull. Vi håndterer også global transport og levering gennem vores partnernetværk. Hele vores logistiksetup er tilrettelagt, så du altid får den mest optimale håndtering og levering af dine produkter.

After market & Service

Vores After Market Service omfatter levering af enkelte komponenter eller af komplette systemer og større komponenter.

I vindindustrien tilbyder vi serviceydelser til OEM-kunder, Independent Service Providers og ejere af vindmølleparker. En vigtig del af vores After Market Service er, at vi tilbyder dig en komplet løsning gennem hele produktets livscyklus lige fra udvikling over levering til after market service.

Comments are closed.