+45 75 57 70 00

I stålbranchen handler det om at være konkurrencedygtig

Det ved vi hos AH Industries. Vores mål er at være vores kunders foretrukne leverandør og at styrke kundernes konkurrenceevne og markedsposition. Alt efter kundernes ønske kan vi udføre en lang række opgaver gennem hele forsyningskæden, lige fra udvikling over produktion til logistik og levering.

Vi kan tilbyde udvalgte services som f. eks. design-support, sourcing, dokumentation og montageydelser.

Denne illustration viser de enkelte trin i værdikæden. Forløbet varierer fra projekt til projekt, men uanset hvordan projektet ser ud, kan vi tilbyde vores erfaring, teknologi og globale partnernetværk, så vi kan løse hver eneste opgave til rette tid og i rette kvalitet.

Projektledelse

Projektledelse
Fordi vi er vant til at levere løsninger inden for maskinbearbejdede metalkomponenter, har vi også erfaringen og kompetencen til at håndtere hele forsyningskæden for dig. Nogle af vores kunder foretrækker at håndtere delprocesserne selv, mens andre overlader centrale processer i værdikæden til os. Vi kan imødekomme alle jeres behov, både som leverandør og som eksperter i forsyningskædeprocesser.

Fordele for dig:

 • One-stop-shop
 • Overlad tidskrævende delprocesser til vores eksperter
Kvalitetssikring

HSEQ – vores kunders øjne og ører
Hos AH Industries er det vores HSEQ-afdeling, der har ansvaret for at forbedre og dokumentere alle delprocesser – og altid baseret på empiriske data.

Alle relevante certificeringer
Vi er certificeret efter ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001, og vi overvåger alle projekter nøje efter vores etablerede kvalitetssystemer. Det samme gælder naturligvis for vores underleverandører.

Vores kvalitetsprogram er din garanti for, at vi altid leverer markedets bedste resultater. Vi arbejder tæt sammen både i teams og sammen med vores kunder, så vi løbende kan forbedre vores kvalitet og vores serviceniveau.

Designsupport

Få produktet på markedet i en fart
Vi har mange årtiers erfaring med udvikling, og vi råder over markedets mest moderne teknologi. Derfor kan vi også bistå dig i de kritiske faser af produktudviklingen.

Vi kan sikre, at produktet er designet på den mest optimale måde lige fra første færd, og dermed kan vi forkorte time-to-market og gøre indlæringskurven så stejl som muligt.

Fordele for dig:

 • Hurtigere og bedre produktlanceringer
 • Kortere time-to-market
 • “Design for manufacturing”-tankegang integreret fra dag 1
 • Sparringspartnere til dine in-house eksperter
Sourcing

Produktion hos underleverandører, vi stoler på
Ofte er det mest fordelagtigt at lade dine emner producere hos nogle af vores mange underleverandører verden over. Det kan være et spørgsmål om at holde pris og kvalitet under streng kontrol, hvilket kan være en klar fordel for både dig og os.

Derfor arbejder vi hele tiden på at udbygge vores netværk af underleverandører af støbte og forarbejdede emner, enten som råkomponenter eller som færdige emner.

Fordele for dig:

 • One-stop-shop: Bestil et emne og få det leveret præcis som ønsket
 • Hurtig og pålidelig levering
Overfladebehandling

Vi klarer coating – og alt det andet
Mulighederne er nærmest uendelige, når det gælder overfladebehandling af stål, støbejern eller andre metalkomponenter. Vi kan altid hjælpe med at finde den helt rigtige behandling: Metallisering, hærdning, elektrogalvanisering, akromatisering, anodisering, maling og så videre – og vi kan levere alle dine emner med den rigtige overfladebehandling hver gang.

Fordele for dig:

 • Vi kan rådgive om den korrekte og bedste overfladebehandling
 • Vi leverer dine emner, så de er klar til montage
 • Vi kan levere alle typer af overfladebehandling, enten in-house eller gennem udvalgte underleverandører
Montage

Når det skal sættes sammen
I både Danmark og Kina råder vi over både ressourcer og erfaring, når det handler om at montere og samle emnerne til færdige komponenter. Vi varetager alle delprocesser, inklusive sourcing, kontrol, overfladebehandling, montage, logistik og færdig installation.

Fordele for dig:

 • Intet behov for in-house sourcing og montagekapacitet
 • Forenklede Bill of Material og indkøbsprocedurer
 • Ingen tidskrævende transport mellem produktion og montage
 • One-stop-shop – hurtige og pålidelige resultater
Dokumentation

Dokumentation efter dine specifikationer
Gennem årene har AH Industries udviklet en høj standard for dokumentation i tæt samarbejde med vores kunder.

Logistics

Konkurrencekraft gennem hurtig levering
Vores mål er at øge din konkurrencekraft, uanset hvilken del af forsyningskæden, vi ser på. For at vi kan tilbyde dig kortest mulige lead-times, har vi opbygget et avanceret logistiksystem sammen med udvalgte partnere verden over. Vi anvender sofistikerede EDI-systemer til at udveksle relevante data med vores kunder i realtid, så der altid er fuld gennemsigtighed for så vidt angår levering og logistik.

Vi er specialister i at emballere og pakke kostbare komponenter, så de altid er optimalt beskyttet under transport til søs og under installationsprocessen. Sådan kan vi garantere, at alle de komponenter, du får fra os, er klar til tiden og på rette sted.

Fordele for dig

 • Vi tilbyder hurtig og præcis levering overalt
 • Vi tilbyder fuld dokumentation via EDI
After market & Service

Downtime er uacceptabelt, kort sagt. Derfor råder vi over teams, der kan rykke ud i en fart, når det brænder på.

Fordele for dig:

 • Vi reagerer hurtigt med både sourcing og montage over hele verden
 • Vi har mere end 40 års erfaring med after-sales service
 • Vi tilbyder on-site support

Comments are closed.